Meglepő lesz. Tehát, három este, jó pár óra nagy és még nagyobb szenvedés után a tegnap végén viszonylag tudatosan váltottam 5A-ról IS7-re. A fejlesztett rammer és vstab, 400 random, 120 cw meccs 5A-ról a kábé szűz IS7-re.
Russia blyat, da-da-da!
Westfieldről kiléptem, azért piros; ha jól emlékszem, éppen lecsúsztam az első helyről, vagyis nullás bukó. Gyakorlatilag komolyabb akadály nélkül vette a teljes 13-14 szintet (2617+426 sebzéssel).
A fő gondolat mögötte a SuperC volt. Megítélésem szerint az 5A egyik legnagyobb countere. Vagy egyetlen? Ilyesmi? Biztosan én sem vagyok elég jó vele, de mindenképpen kellemetlen matchup. Márpedig SC-ből van a legtöbb.
Ha az IS7nek nem látja az alsólemezét az SC, akkor sok mindent nem tud vele kezdeni. Az IS7 pen alacsony, és persze lehet próbálkozni (5A) 340 heat az SC ágyúja mellett és alatt, de a gyakorlatban a legtöbb esetben jobban járunk HE-vel és rövidebb célzással. Szóval torony ellen HE-HE, ha meg több látszik az SCből, akkor még jobb is lőni APCR-rel az alsólemezét meg az oldalát.
De nem csak az SC lövi szanaszét az 5A tornyát. Nem csak a kupolákat, befér az mindenhol időnként. Heat is szeli a lövegpajzsot is, ha éppen szelni akarja. Ez a másik, hogy ebben a környezetben konzisztensebbnek tudom látni az IS7 teljesítményét. Survivability.
Ami ellen természetesen egyértelműen rosszabb, az a Type. De úgy gondoltam, hogy vállalom ezt a cserét. Legalábbis, ki akartam próbálni. Tegnap este elmentem csak úgy sétálni, még visszaértem az utolsó CW csatánkra, aztán meg így alakult a kipróbálás (mai zárással). Utolsó meccs különösen izgalmas volt, hogy odaértem vagy sem? Serena Coast a mindenki mindenki ellen dombharcban ellőttem a 8 HE-t kritikus sérülésekért és alapsebzésért, aztán letoltam a minket flankelőkre, közben meghalt a bázisunk is, meg úgy mindenki, de összeszedtem még két killt. Szóval, hirtelen ugrottak meg a számok... esetleg így lesz meg?

Persze, nyilván azért örültem ennyire a rövidre zárásnak, mert az elmúlt 2-3 este tényleg nem volt annyira kellemes.
Jah, ezzel pont kijött újabb 5k bond is!
Korábban is alakulóban volt egy olyan érzésem, hogy nekem sokkal jobban fog tetszeni ez a tank, mint előre gondoltam volna. Hát, most tényleg bekezdett elég jól.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...