Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Ranked

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270112 Írta: Istiger1
Megválaszolva: Istiger1
Straubbazsi, nem kárörvendés részemről, de azért kicsit nyugtat az utolsó hozzászólásod, hogy nem feltétlen bennem van a hiba a sok bukó miatt amit a szezonban kaptam. :thx2:

Ugyanakkor az utóbbi két napban kicsit fordult a szerencsém, bár még mindig többet bukok mint nyerek csak jobban jövök ki belőle :lol:

Tegnap:
1. csata: Győzelem + 1 stráf 7.hely (rank 9 elérve :applause: )
2. csata: Győzelem + 1 stráf 4. hely
3. csata: Vesztes -1 stráf
4. csata: Vesztes stráf megtartva
5. csata: Győzelem + 1 stráf 4. hely
6. csata: Vesztes stráf megtartva
7. csata: Vesztes stráf megtartva
8. csata: Győztes +1 stráf 4. hely
9. csata: Vesztes stráf megtartva

Még 2 stráf hiányzik a rank10-hez remélem ma sikerül felverekednem magam, nem pedig jön a mély zuhanás megint.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 6 hónapja #270114 Írta: PiciMaci
Megválaszolva: PiciMaci
Az a titka a rankednek, hogy nem szabad hosszúideig játszani. Max 2 órát szabad tolni egyhuzamban, mert utána görcsösen játszasz és az nem jó....

7 éve 6 hónapja #270117 Írta: freezer
Megválaszolva: freezer
Az a titka a rankednek, h type5-tel kell menni :D :P

Na szóval a credit mínusz témakör: én ha nagyon jó kört megyek a Maussal, akkor is erősen mínuszos a kör, mert pótkaja pl -20, aranylőszerek ugye.
Tehát 1 rankedes nap az -1 millió kredit, prém fiókkal, anélkül bele sem mernék gondolni már egyátalán a WOTozásba. Fél éve vagyok prémium, de kinyílt vele a világ.
A credit bónuszt sztem nem éri meg ranked alatt bekapcsolni, mert sokkal jobb, ha 2 órára abbahagyod a rankedet, benyomod a bónuszt, és prémtankozol, akkor nekem 1 milla visszajön, szóval én így vegyesen szoktam nyomni a napokat, amikor játszom, h bírjam credittel.

7 éve 6 hónapja #270119 Írta: KMBpanther
Megválaszolva: KMBpanther
"Az a titka a rankednek, h type5-tel kell menni :D :P"

Azért ez nem feltétlenül igaz. Tologatom néha azzal is rangsoroltban és van olyan szitu amikor konkrétan nem kell mást csinálni mint nyomni a W-t meg lőni.....azonban van árnyoldala is mikor a csapatod robog előre de te lemaradsz mindenről pusztán a sebességed miatt és úgy nyertek hogy neked volt 1 vagy 2 lövésed max. Pl Malinovka...2 arty-val és mire odaérnél valahova a csapotod vagy áttolta a hegyet vagy elbukott. Persze ez csak egy példa,de azért nem mindig olyan egyszerű a képlet :)

7 éve 6 hónapja #270120 Írta: BudaiD
Megválaszolva: BudaiD

Tény.

25 ranked csatám van összesen.
Ebből kb 23-at Type5-el. (maradék FV4005)
15 csatában kaptam stráfot.
2650 átlag sebzés.
8. rang.
Only gold.

Gusztustalan? igen
Skill kell hozzá? nem
Eredményes? igen
Ez van. Sprite
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KMBpanther, Istiger1

7 éve 6 hónapja #270123 Írta: freezer

"Az a titka a rankednek, h type5-tel kell menni :D :P"

Azért ez nem feltétlenül igaz. Tologatom néha azzal is rangsoroltban és van olyan szitu amikor konkrétan nem kell mást csinálni mint nyomni a W-t meg lőni.....azonban van árnyoldala is mikor a csapatod robog előre de te lemaradsz mindenről pusztán a sebességed miatt és úgy nyertek hogy neked volt 1 vagy 2 lövésed max. Pl Malinovka...2 arty-val és mire odaérnél valahova a csapotod vagy áttolta a hegyet vagy elbukott. Persze ez csak egy példa,de azért nem mindig olyan egyszerű a képlet :)

Lol, amikor a Maus mellett elfut a Type5, akkor szted én mit szóljak? :D

7 éve 6 hónapja #270124 Írta: freezer

Tény.

25 ranked csatám van összesen.
Ebből kb 23-at Type5-el. (maradék FV4005)
15 csatában kaptam stráfot.
2650 átlag sebzés.
8. rang.
Only gold.

Gusztustalan? igen
Skill kell hozzá? nem
Eredményes? igen
Ez van. Sprite

Ennyi. Teljesen jó. Így kell ezt csinálni. Ha lenne type5om, én is így csinálnám, de sajnos nincs :)

7 éve 6 hónapja #270134 Írta: Lord_Loga
Megválaszolva: Lord_Loga
Off:

Stráf-ból én szekeret ismerek, vonást viszont sráf-nak hallottam már. A WG pedig még mindig chevron-nak hívja.

Csak kicsit bökte a szemem, no offense :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KMBpanther, Istiger1

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270141 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
Az én aktuális ranked történetem:
2x1 óra játék után eljutottam 5-ig (családos apuka FTW).
Tegnap gondoltam nekiülök még egy kicsit 9 körül. Nem is ment rosszul a Batchat/IS-7 kombó, megszereztem a 6-ik rangot, amikor kopogtattak az ajtómon este fél 10-kor - ázik az alattam lakó!
Így ennyi volt a ranked :unsure:

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270143 Írta: kicsicsuvi
Megválaszolva: kicsicsuvi

Én személy szerint nem értem, hogy tudtok ekkora mínusz kreditet termelni. Nekem is fogy a kredit ranked alatt de nem hogy milliós tételben még százezresben sem mérném.
Ok, prémium fiók van, a goldot meg csak akkor használom mikor kell, ami azért nem minden helyzetben van így. Nagy javító és társai bent vannak a tankokba. 7 meccs után jön 50 ezer ez kb nekem le is fedi az addigi 7 meccs kiadását talán 20-30 ezret nem. :blink:

Rank 7-8-ig nekem sem volt gond, addig bőven fedezték a jutalmak a kiadásokat. Utána, meg leginkább rank 10-től mentem én nagyon mínuszba. Sokat számít a nagy elsősegély és javító, plusz kaja (ezeket mondjuk 10k-val számolom, mert bevásároltam akcióban), meg gold only, sok vaklövéssel. A 200 csata nekem 3-4 millióba kerülhetett, ami csatánként nem egy nagy összeg, csupán 15-20.000 kredit, de összességében azért már fájt a végére. Ha creditboosttal toltam volna, akkor kb 10-15 boostba kerül a legjobb esetben (tehát ha mindig pontosan 2 órákat játszom), és azzal már bőven pluszba fordulok, szóval teljesen megértem, aki így játszotta.

7 éve 6 hónapja #270150 Írta: freezer

Én személy szerint nem értem, hogy tudtok ekkora mínusz kreditet termelni. Nekem is fogy a kredit ranked alatt de nem hogy milliós tételben még százezresben sem mérném.
Ok, prémium fiók van, a goldot meg csak akkor használom mikor kell, ami azért nem minden helyzetben van így. Nagy javító és társai bent vannak a tankokba. 7 meccs után jön 50 ezer ez kb nekem le is fedi az addigi 7 meccs kiadását talán 20-30 ezret nem. :blink:

Rank 7-8-ig nekem sem volt gond, addig bőven fedezték a jutalmak a kiadásokat. Utána, meg leginkább rank 10-től mentem én nagyon mínuszba. Sokat számít a nagy elsősegély és javító, plusz kaja (ezeket mondjuk 10k-val számolom, mert bevásároltam akcióban), meg gold only, sok vaklövéssel. A 200 csata nekem 3-4 millióba kerülhetett, ami csatánként nem egy nagy összeg, csupán 15-20.000 kredit, de összességében azért már fájt a végére. Ha creditboosttal toltam volna, akkor kb 10-15 boostba kerül a legjobb esetben (tehát ha mindig pontosan 2 órákat játszom), és azzal már bőven pluszba fordulok, szóval teljesen megértem, aki így játszotta.

10-15 boosttal 20-30 óra prémtankozással, 10-15 milliót keresek. Akkor melyik éri meg jobban, boosttal rankedezni vagy külön farmolni? ;)
Abban az esetben, ha nem akarsz ranked hetek alatt randomozni, mert pl nincs rá időd, és nincs elég credited, akkor okés a ranked alatt credit boost sztem.

7 éve 6 hónapja #270151 Írta: freezer

Off:

Stráf-ból én szekeret ismerek, vonást viszont sráf-nak hallottam már. A WG pedig még mindig chevron-nak hívja.

Csak kicsit bökte a szemem, no offense :)

Ezt szerintem rosszul tudod, kicsit megingattad hitemet, ezért utánakerestem:
Olyan szó nincs, h sráf, a stráfra pedig ezt írja a szótár:
idegen-szavak.h...C3%A1f

stráf
Valamilyen eltérő színű sáv, vagy csík az anyag felületére, vagy textilanyagra festve, vagy az alapanyagba szőve, esetleg rávarrva.

Eredete: német

Forrás: nincs adat

Beküldte: Szulyovszky László

A chevron azért van használatban a WG részéről, mivel angolul beszélnek :)

A chevron és a stráf összefüggéséről már 1890ben is említést tesznek, itt látható a korabeli újságban:

library.hungari...yout=s

Chevron
újfajta stráfos szövet, dupla széles 10 méter 5 frt 50 kr.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Istiger1

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270152 Írta: Istiger1
Megválaszolva: Istiger1

Mondjuk a fogyócikkekkel nekem fel van töltve a raktár, így azt nem számoltam, randomban is ugyanúgy fogy mint ranked esetén.
Ha valaki úgy nyomja rankedet , hogy adott esetben -60k csak a fogyócikk meccs végén, akkor már értem, hogy jön ki ez a nagy mínusz. Bár lehet egyáltalán olyan játékos aki így tolja?

Az hogy rank 5-nél vagy rank 15-nél tartasz miben különbözik credit fogyás szempontjából? Ezt nem vágom.

Nem csináltam pontos matekot, de 03.01 csütörtök visszavettem a t44-et maradt úgy 500-600k kreditem.
Azóta minden nap mentem annyi randomot ami a küldetéssorozathoz kellett (2-3 csata randomban), általában tierIX-es fejlesztős tankkal. Aztán nyomtam a rankedet, átlag 14 csata/nap. 6 nap ranked, durván mondjuk 80 csatával számolva, és van 620k kreditem. Nem adtam el fogyócikket, nem adtam el tankot, és mindössze 1-szer léptem tegnap szintet 8-ról 9-re. Mindez mellé 47%-os büszke WR tulaj vagyok rankedban. Tehát még csak a győztes csaták sem támogattak sűrűn kredit ügyileg.

Bocs de tényleg nem vágom hogy hoztok össze ekkora mínuszokat kredit szempontjából.

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270157 Írta: kicsicsuvi
Megválaszolva: kicsicsuvi

Mondjuk a fogyócikkekkel nekem fel van töltve a raktár, így azt nem számoltam, randomban is ugyanúgy fogy mint ranked esetén.
Ha valaki úgy nyomja rankedet , hogy adott esetben -60k csak a fogyócikk meccs végén, akkor már értem, hogy jön ki ez a nagy mínusz. Bár lehet egyáltalán olyan játékos aki így tolja?

Írtam, hogy meccsenként 15-20k-ba került, senki nem beszélt itt meccsenkénti 60k-ról.

Az hogy rank 5-nél vagy rank 15-nél tartasz miben különbözik credit fogyás szempontjából? Ezt nem vágom.

Erősebb ellenfelek, kevesebb sebzés (nekem kb 300-400-at esett az átlagdmg-em a ranked végére ahhoz képest, mint rank 7-8-nál volt), több bekapott sebzés (túlélési arány is csökkent, de számot itt nem tudok mondani). Ehhez jön még az, hogy a nyomás miatt egész valószínűtlen lövéseket is bevállalok, hogy ha szerencsém van, több sebzésem legyen (pl. mozgás közben, rendertávon kívüli ellenfelekre). Összesen ez meccsenként legalább 5-10k átlagosan, de lehet, hogy több, ezt nem vezettem sehol.

Edit: plusz a jobb ellenfelek jobban is forgatják a tankjukat, több lepattanás, arányaiban kevesebb sebző lövés

Nem csináltam pontos matekot, de 03.01 csütörtök visszavettem a t44-et maradt úgy 500-600k kreditem.
Azóta minden nap mentem annyi randomot ami a küldetéssorozathoz kellett (2-3 csata randomban), általában tierIX-es fejlesztős tankkal. Aztán nyomtam a rankedet, átlag 14 csata/nap. 6 nap ranked, durván mondjuk 80 csatával számolva, és van 620k kreditem. Nem adtam el fogyócikket, nem adtam el tankot, és mindössze 1-szer léptem tegnap szintet 8-ról 9-re. Mindez mellé 47%-os büszke WR tulaj vagyok rankedban. Tehát még csak a győztes csaták sem támogattak sűrűn kredit ügyileg.

Bocs de tényleg nem vágom hogy hoztok össze ekkora mínuszokat kredit szempontjából.

Első pár nap után, olyan rank 7-8 körül én is írtam ide, hogy pluszban vagyok, utána viszont nagyon jelentősen lassult a magasabb rankokra lépés, és erre már rájött a fentebb írt költségnövekedés is. Egyébként meg én az elejétől írtam, hogy 10k-val számoltam a nagy fogyócikkekre (hiába vásároltam be én is), te meg írtad, hogy azzal nem számoltál. Ez csatánként kettőnk között 20-30k különbség, ami több, mint amennyi áltag mínuszban voltam én, szóval ha a fogyócikkeket nem számolom, én is nullszaldó fölé jöttem volna ki.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Istiger1

7 éve 6 hónapja #270161 Írta: freezer
Ma visszatérek a saját adataimmal credit ügyileg :)

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 11 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.