Na ez egy igazi szopatós nap.
2 órányi ranked szenvedés után ott vagyok, ahonnan elindultam. Visszaszereztem az első 1 órában elbukott stráfokat.
Számokban:
Winrate: 37%, 19 csatából 7 nyert!!!
-1 millió credit
Egy klasszikus pókervilágbajnokot tudnék idézni, h mitől függ a WOTban az eredmény.
Phil Hellmuth ezt mondta: a póker 100% tudás, és 50% szerencse
94 csata után, 13.rank (+1 stráf) 64,91% stráf rate.
Remélem, hogy talán 2. ligára elég lesz, mert szerintem tudnék simán tovább menni, de az utolsó menet teljesen kikészített. 12 csata kellett, hogy eljussak 12. rankról 13.rank+1-ig.
Sconci +full gold. De, ahogy nézem, az ajándékokkal együtt kb. nullszaldóra jött ki eddig a ranked.
Felvilágosítana valaki, hogy miért van az, hogy minden nap teljesítem a küldetéseket és az elsőn kívül a másik kettő csak 1/5!!! Továbbá azok a tokenek, melyek nem szükségesek a fenti háromhoz, hol vannak elraktarozva? Nem látható mennyi van belőlük és azt sem hogy mihez kellenek majd...
Felvilágosítana valaki, hogy miért van az, hogy minden nap teljesítem a küldetéseket és az elsőn kívül a másik kettő csak 1/5!!! Továbbá azok a tokenek, melyek nem szükségesek a fenti háromhoz, hol vannak elraktarozva? Nem látható mennyi van belőlük és azt sem hogy mihez kellenek majd...
Szia!
Úgy gondolom, ez a kérdés nem a ranked-ra vonatkozik!
Én úgy tudom, hogy a "Visszaszámlálás" küldetésben 3 heti küldetést kell teljesíteni a fődíjhoz, amikhez elég hetente 5 token a 7-ből.
Megcsinálhatod természetesen mind a hetet, a napi nyereményt megkapod érte, de a fődíj szempontjából irreleváns.
Továbbá, ha teljesítetted a "Vegyél részt egy csatában" küldetést egyszer, akkor azt jóvá írta mindhárom hetiben, azért látsz ott 1/5-öt. A többit nyilván csak az adott héten szerezheted meg.
Üdv.
Köszi a választ, igen kicsit eltévedtem...
De én azora a tokenekre vagyok kíváncsi, melyekre nincs szükség a fodijhoz, de küldetés teljesiteseert megkapjuk...ugye többféle tőkét lehet kapni...
A három fődíjhez kelő tokenek én kívül a többi hova fog kelleni? És hol lehrmegnezni, hogy azokból mennyivant
Mit lehet tudni, mi lesz a ládákban az egyes szinteken. Megérheti pár millió creditet beletolni hogy 2. vagy 1. szint összejöjjön? Korábban mi volt a ládákban?
Mit lehet tudni, mi lesz a ládákban az egyes szinteken. Megérheti pár millió creditet beletolni hogy 2. vagy 1. szint összejöjjön? Korábban mi volt a ládákban?
Köszi előre is a segítséget.
Csak a sikerélmény és a badge, ami itt megéri, a többi bagó.
Köszi előre is a segítséget.
Csak a sikerélmény és a badge, ami itt megéri, a többi bagó.
A camo se rossz azért, de valóban én pl a Badge-ért csinálom
Na összejött a 15-ös rang.14-es rangnál akadtam el nagyon.Vk,907,wz5a,is7, egyszerűen semmivel se ment.Aztán elővetem a S.Conquerort és azzal simán összejött.Jó kis összetett tank,minden pályán megállja a helyét, lehet sidescrapelni, hulldownozni, remek dpm-e van és még pontos is.Csak ajánlani tudom.
7 éve 6 hónapja#270293Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Ma én is belenéztem.
Nem rossz ez a ranked..
Igaz csak 3 sráfig jutottam, de 5-7 meccsnél nem mentem többet.
Sokkal jobb mint a random.
Lehet együttmüködni, meg nem látok idióta helyen oda nem való tankokat.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...