Amíg amúgy nekem fura, esetleg, ha vki érti elmagyarázhatja, h miként lehet az, h a jelenleg 8. SMR_FV 663 átlagtapasztalattal rendelkezik csak, mégis van 47 pontja. Az én átlagtapasztalatom ebben a rankedben: 773 körül. Mivel ugye XP alapján adja a chevronokat, ezért kicsit fura nekem ez.
Minden más mutatóban sokkal jobb nálad, így tuti, hogy a prémium acc a különbség. Az alap xp alapján adja a chevront, ott nem számít a prémium, viszont ha a statjaidat nézed, ott már a prémiummal együtt gyűjött xp látszik.
Azért az nem valószínű, h prém acc nélkül tolja a rankedot és 40 pontot összerak 
Viszont egyik haverom mondott pár ötletet.
Pl lehet, h gyegébb társakat kapott és ott elég volt kevesebb xp is a chevronhoz, bár hosszútávon ennek nemtom mennyi az esélye.
Esetleg még az, h van csata elején kiesett 0 xpvel, ha nem jött be neki a téma, vagy beért a chevronos helyekre, és akkor talán alacsonyabb az átlaga.
Mindenesetre érdekes.
Azt nehezen elképzelhetőnek tartom, h komoly játékos nem prémmel játszik.
Ha vki ezt komolyan űzi, akkor ha nem fizeti be a havi 2 ezer ftot (akciósan kb ennyi) az csak magát szívatja erősen. Ha hobbyból lövöldözget, akkor ok, viszont akkor nem lenne 40 pontja.
Ha valaki komolyan űzi, az nem fizet a havi prémért.
Meg ezen lovaloghatunk, h mi számít komolyan vételnek, ha már ennyire akarsz okoskodni Serious

Szerinted akkor az a komoly, ha vmi a top clánban CWzik, ugye?
Minden viszonylagos. Van akinek saját klánjai vannak, és az arany nem abból jön neki, h minden délután CWzget, hanem abból jön be a lifegold, amiből felépíti az életét, h streamel, mint pl QB vagy skill4ltu. Akkor most a top klánosok veszik komolyabban, vagy ezek a streamerek, akiknek gyakorlatilag ez az életük, ez a megélhetésük stb.
Vagy az, akinek pl családja van és heti 2 napot ér rá játszani, az már nem veheti komolyan a te szemedben? Az, h tanulmányozza a játékot, a taktikákat, a weak spotokat, energiát rak bele, befizeti a prémet, mert nincs ideje minden nap CWzni, ahogy azt egy klán elvárja, akkor már ő nem veszi komolyan?
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...