Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 21 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 22 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Ranked

7 éve 6 hónapja #270301 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
Ooops... Rankozás közben :)))

wotnoobians.wot...ank_12
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 6 hónapja #270303 Írta: freezer
Megválaszolva: freezer
Engem mai is szopat ez a játék. Winrate megint 40%. Már -1,2 milliónál tartok, de képtelen vagyok felmenni rank 13-ra. Hiába van a csapatomban akár 2-3 unikum is, mégis kikapunk. Én nem tudom mi van.

7 éve 6 hónapja #270313 Írta: freezer
Mondjuk QB is szívott ezen a szinten sokat, meg állandóan összefutok egy super unicummal, ő is itt szenved, JunTragedyvel, meg azért vannak még lilák itt.

7 éve 6 hónapja #270317 Írta: hunwotan
Megválaszolva: hunwotan

wotnoobians.wot...ank_12

nem csodálkozom senki nem játszik vele
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fly

7 éve 6 hónapja #270332 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Én elakadtam a 9. rangnál, bár igaz, hogy nem sok energiát fektettem bele, napi 5-8 csatát megyek csak ebben. Továbbra is az a tapasztalatom, hogy ez egy 10-es random, együttműködés nagyjából zéró, 9-es rangon is beadja a 3500 WN8-as játékost és a 650 WN8-as totál idiótát is. Ugyanúgy működik itt is a csordaszellem, indulnak a lemming vonatok. Legszánalmasabb az volt amikor Westfielden a nehezekkel megyek a szokásos dühöngőbe, de a négy közepesünk is velünk tartott, sokat nem tettek, csak akadályoztak, persze a másik oldal teljesen üres volt és kb az 5. percben már hátulról is kaptuk az áldást, 15-4-es bukó lett a vége. Utána a kurva OP orosz Td-t, az obj 264 v4-et a rettenetesen skilles 750 WN8-as arty nem tudta 400 hp-ról kiszedni egy nyílt pályán. Egyetlen pozitívum volt tegnap egy 1800 WN8-as játékos rám írt és ketten, összedolgozva áttoltuk a Prohorovkán a hegyet kimozdítva a csatát az állóháborúból, na ez mondjuk tényleg ritka randomban.

7 éve 6 hónapja #270345 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

wotnoobians.wot...ank_12

nem csodálkozom senki nem játszik vele

Ezt h kéne értenem?

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270437 Írta: freezer
Na srácok, megannyi szenvedés és elfecsérelt milliók után, rendkívül nehezen, de meglett a rank 13.
El se hiszem komolyan mondom, unicumokkal, meg super unicumokkal felvenni a versenyt, ez már önmagában nagyon nagy siker nekem.
15 rankból 13at elérni, legmerészebb álmaimban szerepelt ez. Főkén Maussal most is.
Napokig szenvedtem 12 körül, ma is úgy indult, de végül vesztésben, megmaradt párszor a stráf, nyerésben, sikerült top3at csípnem, így meglett.
Remélem a silver liga megmarad 13 ponttal.
Amíg amúgy nekem fura, esetleg, ha vki érti elmagyarázhatja, h miként lehet az, h a jelenleg 8. SMR_FV 663 átlagtapasztalattal rendelkezik csak, mégis van 47 pontja. Az én átlagtapasztalatom ebben a rankedben: 773 körül. Mivel ugye XP alapján adja a chevronokat, ezért kicsit fura nekem ez.

7 éve 6 hónapja #270446 Írta: sempron3
Megválaszolva: sempron3
Ezt valaki meg tudja magyarázni nekem, hogy az IS-7 kolléga hogy lett ezzel második, én meg csak hatodik?
Mellékletek:

7 éve 6 hónapja #270448 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Ezt valaki meg tudja magyarázni nekem, hogy az IS-7 kolléga hogy lett ezzel második, én meg csak hatodik?

Úgy, hogy te campeltél,távolról lövöldöztél, ő meg ott volt a harc középpontjában.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sempron3

7 éve 6 hónapja #270450 Írta: sempron3
Megválaszolva: sempron3

Úgy, hogy te campeltél,távolról lövöldöztél, ő meg ott volt a harc középpontjában.

2 távoli lövésem volt csak, azt is a sűrűjéből lőttem kifele egy sniper T57-re, aki a seggemet cakkozta. Nem campeltem, mert az nem hoz elég xp-t. De mindegy is, már nem mérgelődöm rajta, meglett a rank 15 :)

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270453 Írta: kicsicsuvi
Megválaszolva: kicsicsuvi

Amíg amúgy nekem fura, esetleg, ha vki érti elmagyarázhatja, h miként lehet az, h a jelenleg 8. SMR_FV 663 átlagtapasztalattal rendelkezik csak, mégis van 47 pontja. Az én átlagtapasztalatom ebben a rankedben: 773 körül. Mivel ugye XP alapján adja a chevronokat, ezért kicsit fura nekem ez.

Minden más mutatóban sokkal jobb nálad, így tuti, hogy a prémium acc a különbség. Az alap xp alapján adja a chevront, ott nem számít a prémium, viszont ha a statjaidat nézed, ott már a prémiummal együtt gyűjött xp látszik.

7 éve 6 hónapja #270489 Írta: freezer

Minden más mutatóban sokkal jobb nálad, így tuti, hogy a prémium acc a különbség. Az alap xp alapján adja a chevront, ott nem számít a prémium, viszont ha a statjaidat nézed, ott már a prémiummal együtt gyűjött xp látszik.

Azért az nem valószínű, h prém acc nélkül tolja a rankedot és 40 pontot összerak :)
Viszont egyik haverom mondott pár ötletet.
Pl lehet, h gyegébb társakat kapott és ott elég volt kevesebb xp is a chevronhoz, bár hosszútávon ennek nemtom mennyi az esélye.
Esetleg még az, h van csata elején kiesett 0 xpvel, ha nem jött be neki a téma, vagy beért a chevronos helyekre, és akkor talán alacsonyabb az átlaga.
Mindenesetre érdekes.

Azt nehezen elképzelhetőnek tartom, h komoly játékos nem prémmel játszik.
Ha vki ezt komolyan űzi, akkor ha nem fizeti be a havi 2 ezer ftot (akciósan kb ennyi) az csak magát szívatja erősen. Ha hobbyból lövöldözget, akkor ok, viszont akkor nem lenne 40 pontja.

7 éve 6 hónapja #270490 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat

Azért az nem valószínű, h prém acc nélkül tolja a rankedot és 40 pontot összerak :)
Pl lehet, h gyegébb társakat kapott és ott elég volt kevesebb xp is a chevronhoz, bár hosszútávon ennek nemtom mennyi az esélye.
Esetleg még az, h van csata elején kiesett 0 xpvel, ha nem jött be neki a téma, vagy beért a chevronos helyekre, és akkor talán alacsonyabb az átlaga.
Mindenesetre érdekes.

Ha vki ezt komolyan űzi, akkor ha nem fizeti be a havi 2 ezer ftot (akciósan kb ennyi) az csak magát szívatja erősen. Ha hobbyból lövöldözget, akkor ok, viszont akkor nem lenne 40 pontja.

Ha valaki komolyan űzi, az nem fizet a havi prémért.

7 éve 6 hónapja #270496 Írta: freezer

Mindenesetre érdekes.

Ha kiCWzi az aranyat, ha megveszi, akkor is van prémje annak, aki komolyan veszi, erre próbáltam célozni...

7 éve 6 hónapja #270497 Írta: freezer

Mindenesetre érdekes.

Meg ezen lovaloghatunk, h mi számít komolyan vételnek, ha már ennyire akarsz okoskodni Serious :)
Szerinted akkor az a komoly, ha vmi a top clánban CWzik, ugye?

Minden viszonylagos. Van akinek saját klánjai vannak, és az arany nem abból jön neki, h minden délután CWzget, hanem abból jön be a lifegold, amiből felépíti az életét, h streamel, mint pl QB vagy skill4ltu. Akkor most a top klánosok veszik komolyabban, vagy ezek a streamerek, akiknek gyakorlatilag ez az életük, ez a megélhetésük stb.

Vagy az, akinek pl családja van és heti 2 napot ér rá játszani, az már nem veheti komolyan a te szemedben? Az, h tanulmányozza a játékot, a taktikákat, a weak spotokat, energiát rak bele, befizeti a prémet, mert nincs ideje minden nap CWzni, ahogy azt egy klán elvárja, akkor már ő nem veszi komolyan?

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 13 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 1 órája 17 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 16 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 13 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.