Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Ranked

7 éve 6 hónapja #270628 Írta: freezer
Megválaszolva: freezer
Hát meglátjuk, kíváncsi leszek.

Amúgy itt olvastam:
forum.worldofta...bonds/

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 6 hónapja #270636 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat

Hát meglátjuk, kíváncsi leszek.

Amúgy itt olvastam:
forum.worldofta...bonds/

Annyira nem lenne rossz ötlet, mondjuk én valahogy így képzelem el: a nemrég kivett t10 tankok (FVTD, FV heavy, F155 plusz ezek mellé a túlnerfelt t-22) legyenek elérhetőek egy bizonyos összegű kötvényért, de a CW jutalom tankok maradjanak meg a klános játékosoknak.
Írtam is official fórumra, hogy én személy szerint nagyon örülnék egy Chieftain Mk6-nak teszem azt 10k bondért.

Hogy ne legyen teljesen off: 14 napon belül kapjuk meg a ranked jutalmakat és valószínűleg fog érkezni egy következő ban hullám is, ugyanis azt is írták a főoldalon, hogy az esetleges csaló játékosokat eltávolítják a tabelláról.

Remélem mindenkinek sikerült teljesíteni a kijelölt célokat az első ranked szezonban, nekem bejött, nem volt az az izzadtságszagú nolife grind, mint az előző szezonokban. Van ebben potenciál, a rankedben és a kötvényes rendszerben egyaránt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ergil, Ba_nshee

7 éve 6 hónapja #270640 Írta: Rylian_Shina
Megválaszolva: Rylian_Shina
Rank 13on fejeztem be, Ezüst liga. Én elégedett vagyok magammal, nem hittem, hogy ez is meglesz.
Határozottan tetszett ez a játékmód, várom a következőt, addigra talán meglesz a SConq vagy az 5A, kiváncsi vagyok azokkal hogyan megy majd.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee

7 éve 6 hónapja #270645 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Nekem továbbra is betesz, hogy meg van határozva a játszható időszak. Mire elkezdenék játszani, vége az egésznek..

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270647 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
A mostani Rankedet egy reroll account nyerte... -
Object 907 / Object 140 párossal farmolt ki 115 pontot (1000 csata)... Na jó a nagyját
Randomban csak IX-es és X-es tankja van.

7 éve 6 hónapja #270649 Írta: VindiqueV
Megválaszolva: VindiqueV

Remélem mindenkinek sikerült teljesíteni a kijelölt célokat az első ranked szezonban, nekem bejött, nem volt az az izzadtságszagú nolife grind, mint az előző szezonokban. Van ebben potenciál, a rankedben és a kötvényes rendszerben egyaránt.

Én azt hiszem a 10. ranknál hagytam abba teljesen ezt a szezont, miután 3 nap egymás után folyamatosan minden csata 5:15 aránnyal lett vereség, kb. 20+ defeattel összesen. Ebből ha 5 alkalommal tudtam top 1 lenni már jó arány volt..
Potenciál van, de a frusztráció nekem már túl sok volt, teljesen véletlenszerű, hogy mikor melyik csapat nyer. Minél feljebb vagy annál "cw" szagúbbak a csaták de még így is a 95%-ban az döntött, hogy melyik oldal kapott véletlenszerűen +5 907-et vagy sconqerort.
Ezen kívül vesztettem vagy 3-4 millió kreditet is ami teljes vicc..
Nagyon szerettem volna +2 fejlesztett felszerelést de nem ilyen áron.
Lehet mondani, hogy a skillen múlik és több, mint valószínű, hogy el tudtam volna érni az arany ligát is de addig már háromszor kivágtam volna az ablakon a billentyűzetet. :silly:

7 éve 6 hónapja #270652 Írta: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Megválaszolva: 9fd8649b86bcbbb9d9c4e2af3c401999
Az OFF:

A WG ha meglépi azt, hogy kötvényért elérhetővé teszi a CW jutalom tankokat (mindegy hogy tier 8 vagy tier 10), azzal csak egy erős tökön rúgást eredményez saját magának. Miért?
- A klános játékosok, akiknek megvannak a tankok, biztos nem hétvégi random playerek, hanem hétköznap is aktívan játszó emberek.
- Ha véletlenül mégis megtörténne, akkor egy elég nagy része a játéknak eltűnne. Ez alatt értem a CW klánokat (bár akkor a sok "baráti 200 wn8-as" klán lenne az új top klán) és játékosait, amit ha megnézünk sac per kb egy 3-4k fő, bár ez nagyon alsó hangon.

Sajnos a fenti 2 ponthoz már van sugallat, hogy változni fog valami, remélem a jó irányba és ténylegesen nem lehet lesz megvenni bondért őket.
Figyelem: Spoiler!

Off nak vége.

Ahogy lennie kellet vala a 16 pont tökéletesen elég volt a Goldhoz. A tapasztalatom a mostani rankeddel, hogy vagy az első nap a jó játékosokkal elkezdeni és arányleg csapatban mozogva felérni minimális arta/type 5 kombók mellett. Vagy kihagyni az első pár napot és menni Ödönkéékkel a fix Type 5 és 2-2 arta társaságában és hozni az 50%+ eff ratinget.

Sajnos mikor megrekedtem R13 és R14 közt elszúrtam a dolgot, mert vagy utólértek a sárgák/zöldek vagy csak a többi jobb játékos is megunta az állandó retard tankokat és az általam kihagyott 3 nap után állandó résztvevői voltak a csatáimnak ezek a szutykok.

Összeségében nem volt rossz, de eddig nálam a favorit az a Beta 1 volt. 5 rank és hetente nullázódott. Mindig volt miért harcolni és volt csapatmunka. Viszont most nálam R5 és R12 között volt csapat, előtte utána mindenki tett magasról arra, hogy hogy is lehetne nyerni. Ment a camp meddel és HT-vel, mert több kill több dmg = több xp

7 éve 6 hónapja #270654 Írta: Papaty_Hun
Megválaszolva: Papaty_Hun
Az a tapasztalatom,hogy uolsó hétem volt a legjátszatóbb a ranked. Egy ismerős accountján az utolsó héten, 4 nap alatt IS7-el meglett a 15. szint. Másikon, az elejétöl kezdve csinálltam és elég szopás volt,azt kell mondjam. Szóval a következő szezont is a végére hagyom. Nemkell legalább sokat görcsölni vele :)

7 éve 6 hónapja #270656 Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black
Körülbelül 150 csatát raktam bele, 15 óra játékidőt, R15-ig jutottam, az utolsó héten végig randomoztam, előtte szerintem minden második nap 1-2 órát játszottam.
Így is meglett az első liga, bár csak jó 400 hely volt köztem és az utolsó első ligát érő hely között. Viszonylag az elején R15-re érve sok problémám nem volt a Type5-ökkel és artykkal, max csatánként 1-1 fordult elő (1500-adik hely körül voltam, amikor R15-re jutottam). WZ5A-val játszottam, szinte kizárólag, viszont az SC erre a játékmódra szerintem jobb választás volt a magasabb rangokon. Az IS7 is működhetett volna még szerintem, bár az APCR gold például problémás egy tornyozó SC ellen, a pontosságról nem is beszélve. Ami második vonalas, de hozták még az a 907, 268v4, 113, 430u. A 907-nek nincs alfája, a 268v4-nek tornya, a 113-on egy igen érdekes ágyú van sajnos, a 430u pedig hiába rendelkezik a 113-nál jobb toronnyal, ha nincs annyi HP-ja, a HEAT viszi és egy lövéssel kevesebb HP-ja van.
Ha kiadják a jutalmakat, 10k feletti kötvényem lesz, de nem fogom elkölteni. Ha a jutalomtankokat mindenki számára elérhetővé teszik, a 215b és talán a T22 érdekel :) A CW reward tankokat elérhetővé tenni viszont a CW játékosokkal lenne egy elég csúnya kiszúrás, gyakorlatilag nem érné meg top klánban lenni, ezt az ötletet mindenképpen ellenezném. (907-em van, 3.5k átlaggal, egyáltalán nem vagyok a legjobb játékos.)

7 éve 6 hónapja #270660 Írta: szecsibeni
Megválaszolva: szecsibeni
Rengeteget szenvedtem R12-13 között, egyszerűen képtelen voltam továbblépni.
Azonban ígyis bőven benne voltam a 2. ligában, így teljesen meg​ vagyok magammal​ elégedve.
Ez volt az első komolyabb szezonom, mivel eddig nem igazán érdekelt a rangsorolt, szóval eléggé örülök.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Frankenstein Bourne, Ba_nshee

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270721 Írta: Lacek89
Megválaszolva: Lacek89
R12 Ezüst liga. Bronz volt a cél, szóval sikerült túlteljesítenem magam. :)
98%-ban Obj 140 5 db HEAT-tel felszerelve.

Végre sikerült a jutalmazási rendszert teljesítmény alapúbbá tenni, így most nagyságrendekkel szórakoztatóbb volt ez a játékmód. Randomban is el tudnék képzelni valami hasonló alternatívát az XP kiosztást illetően.

Negatívum inkább csak az artyk, főleg ha fókuszt kaptam illetve a Type 5-ök pofátlan kiegyensúlyozatlansága, értem hogy kell a gyenge játékosnak is valami, de ez már kínos a WG részéről. :(

Ami pedig még szomorú hogy rengeteg játékos totál szellemi sötétséggel játssza ezt a játékot továbbra is, a tudásbéli hiányosságaikat full gold setuppal próbálták meg kompenzálni, pedig a gold ammo-nak is megvan az a hátránya mint az alap lőszernek: ha rossz pozícióban vagy és sokszor vagy ott akkor a lőszerkiosztásodat akár a hajadra is kenheted. :P A konstans jó teljesítményhez -már pedig ide most az kellett- a nagyobb átütési lőszer édeskevés.
Mellékletek:

7 éve 6 hónapja #270936 Írta: Papaty_Hun
Megválaszolva: Papaty_Hun
Megjött a Liga 1 jutalma :dancing: :dancing:

7 éve 6 hónapja #270937 Írta: BeteG_gun
Megválaszolva: BeteG_gun
gyorsan fizettek a srácok
Mellékletek:

7 éve 6 hónapja #270939 Írta: sempron3
Megválaszolva: sempron3
megjött a jutalom :)
Mellékletek:

7 éve 6 hónapja #270942 Írta: Rylian_Shina
Megválaszolva: Rylian_Shina
Következőben remélem összejön az arany is
Mellékletek:

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 11 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.