Az OFF:
A WG ha meglépi azt, hogy kötvényért elérhetővé teszi a CW jutalom tankokat (mindegy hogy tier 8 vagy tier 10), azzal csak egy erős tökön rúgást eredményez saját magának. Miért?
- A klános játékosok, akiknek megvannak a tankok, biztos nem hétvégi random playerek, hanem hétköznap is aktívan játszó emberek.
- Ha véletlenül mégis megtörténne, akkor egy elég nagy része a játéknak eltűnne. Ez alatt értem a CW klánokat (bár akkor a sok "baráti 200 wn8-as" klán lenne az új top klán) és játékosait, amit ha megnézünk sac per kb egy 3-4k fő, bár ez nagyon alsó hangon.
Sajnos a fenti 2 ponthoz már van sugallat, hogy változni fog valami, remélem a jó irányba és ténylegesen nem lehet lesz megvenni bondért őket.
Off nak vége.
Ahogy lennie kellet vala a 16 pont tökéletesen elég volt a Goldhoz. A tapasztalatom a mostani rankeddel, hogy vagy az első nap a jó játékosokkal elkezdeni és arányleg csapatban mozogva felérni minimális arta/type 5 kombók mellett. Vagy kihagyni az első pár napot és menni Ödönkéékkel a fix Type 5 és 2-2 arta társaságában és hozni az 50%+ eff ratinget.
Sajnos mikor megrekedtem R13 és R14 közt elszúrtam a dolgot, mert vagy utólértek a sárgák/zöldek vagy csak a többi jobb játékos is megunta az állandó retard tankokat és az általam kihagyott 3 nap után állandó résztvevői voltak a csatáimnak ezek a szutykok.
Összeségében nem volt rossz, de eddig nálam a favorit az a Beta 1 volt. 5 rank és hetente nullázódott. Mindig volt miért harcolni és volt csapatmunka. Viszont most nálam R5 és R12 között volt csapat, előtte utána mindenki tett magasról arra, hogy hogy is lehetne nyerni. Ment a camp meddel és HT-vel, mert több kill több dmg = több xp
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...