Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Ranked

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270505 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
Figyelem: Spoiler!

Tehát, Serious azt mondta, hogy "Ha valaki komolyan űzi, az nem fizet a havi prémért."
(ami nagy általánosságban nyilván igaz is: ranked, versenyek, cw, hadi játékok, oktatás, stream, szimplán sok random egy pl pwnwin account mellett stb.)
, majd te elkezdesz az ellen érvelni, hogy "Ha valaki komolyan űzi, az CW-re jár minden nap."?
Mert a steamerek is komolyan veszik, aztán meg ők sem fizetnek? (?!)
Majd tulajdonképpen a 47 ranked pont és a 2 estét tud rászánni családfő van egymással szembeállítva?

Ő okoskodni akar, te meg vitatkozni feltétlen, nem? :P

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 6 hónapja #270508 Írta: freezer
Megválaszolva: freezer

Figyelem: Spoiler!

Tehát, Serious azt mondta, hogy "Ha valaki komolyan űzi, az nem fizet a havi prémért."
(ami nagy általánosságban nyilván igaz is: ranked, versenyek, cw, hadi játékok, oktatás, stream, szimplán sok random egy pl pwnwin account mellett stb.)
, majd te elkezdesz az ellen érvelni, hogy "Ha valaki komolyan űzi, az CW-re jár minden nap."?
Mert a steamerek is komolyan veszik, aztán meg ők sem fizetnek? (?!)
Majd tulajdonképpen a 47 ranked pont és a 2 estét tud rászánni családfő van egymással szembeállítva?

Ő okoskodni akar, te meg vitatkozni feltétlen, nem? :P

Ez a mondat a részéről arrogáns megnyílvánulás véleményem szerint.
Szépen akartam megfogalmazni, de röviden: nem szeretem, ha vki nagyképű, és ezt kikértem magamnak, ha te ezt vitának állítod be legyen.

Attól, h ti unicumok a CWvel keresitek meg az aranyatokat, attól az, aki családapa és befizeti, az még lehet, h ugyanolyan komolyan veszi, amennyire ideje engedi. Nem kell arra felvágni, h ti nem befizetéssel veszitek a prémfiókot.
Mert ennyi erővel meg van aki még még komolyabban tolja.

Mindenkinél van jobb és olyan is aki komolyabban űzi, mert ez egy relatív fogalom.

Nézzük az én kijelentésemet:
"Azt nehezen elképzelhetőnek tartom, h komoly játékos nem prémmel játszik.
Ha vki ezt komolyan űzi, akkor ha nem fizeti be a havi 2 ezer ftot (akciósan kb ennyi) az csak magát szívatja erősen"
Ebben azt állítom, h veheti komolyan vki, ha nem fizet be, de magát szívatja, mert nehezebben jön a kredit stb. Ebben semmi bántót nem írok.

Nézzük mr super unicum mondatát:
"Ha valaki komolyan űzi, az nem fizet a havi prémért."

Tehát, azok, akiknek nincs idejük CWzni, és befizetik a napi 8 órás munkában megkeresett pénzüket, azok már nem veszik komolyan? Ez igen is egy arrogáns kijelentés, és attól, h te Bazsi megvéded a lila csapattársadat attól csak te is arra az arrogáns szintre képzed le magad. De ezt mondjuk már megfigyeltem korrábban is.

Lényeg, h ne bántsatok másokat azért, mert ők nem super unicum CW huszárok. Szép, és respect a szintnek, amit elértetek, de az a szintnek jár, nem az embernek. Az embernek azt ki kell érdemelni.

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270510 Írta: Ba_nshee
@freezer

Megakadt a szemem az érvelésen, nem pedig azt gondoltam, hogy S_T a védelmemre szorulna, pláne a védelmére kellene kelnem. (Egyáltalán mi ellen is?)

Ha például minden órában támadják a sikeres játékosokat csalással, unfair előnyökkel, vitatják el az eredményeiket szerencsejáték vagy a p2w "érvelés" mentén, hagy ne soroljam tovább, akkor én azt gondolom, hogy időnként belefér, igazán nem káros például annak hangsúlyozása, hogy relatív könnyű egy olyan szintre eljutni, ahol nem szükséges fizetni a prémiumfiókért. (Ahogy természetesen azt sem fogom sorolni, hogy ki milyen család, munka, xy életkörülmény mellett jutott el mondjuk vezető klánokba.)

Egyébiránt, arroganciával, nagyképűséggel, kivagyisággal, belterjességgel, elvakultsággal, részlehajlással, önteltséggel, hagy ne soroljam tovább, is folyamatosan támadva vannak a sikeres játékosok. Ha van épp alapja, ha nincs. Mert valamiért ez a viszonyulás iránya, ilyen az alap jellege. Megakadt a szemem az érvelésen, a viszonyuláson is. Ha neked nagyképű "mrsuperunicum" okoskodás volt S_T megjegyzése, az én válaszom pedig arrogáns, "arrogáns szintre képzem magam le", ha a személyiségjegyeimre vonatkoztatsz, figyelmen kívül hagyod minden korábbi feléd adott válaszom és segítségnyújtásom, egyáltalán a személy szintjére viszed, akkor ez van. Nem szeretnék ezzel foglalkozni. Viheted az utolsó szót is nyugodtan.

7 éve 6 hónapja #270511 Írta: JackassJana
Megválaszolva: JackassJana
Megkérlek titeket, hogy a témával kapcsolatban írjatok hozzászólásokat, minden mást PM-ben!
Köszönöm!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: geritango, Ba_nshee, freezer

7 éve 6 hónapja #270535 Írta: geritango
Megválaszolva: geritango
Tulelve egy rovid pragai tripet es egy het megfeszitett melot, gondoltam megnezem meg, mit lehet ebbol kihozni. 1.5 ora jatekkal 5. Rankrol a 8. Rankra halal egyszeru tortenet volt. Ami jobban meglepett, hogy rajottem, hogy tudom a ranglistat megnezni, es az elso rapillantaskor nem volt helyezesem, a legutolsokor meg III. Csoportban voltam. Megerte beugrani meg a vegere, 8bol egy csatat loseoltunk csak, a tobbiben meg jottek a srafok dogivel. Meg holnap szerintem b.szkodok vele, de reszemrol nagy otos a kitalaloknak, elsobalozokent fasza elmeny volt es a kb 5 napi teljesitmenyemmel meg vagyok elegedve. Talan a kovetkezoben lesz tobb idom ra.

7 éve 6 hónapja #270559 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat
Volt az én tézisem, ami egy alapvetően szubjektív állítás volt, amire te is reagáltál egy szubjektív véleménnyel.
Röviden tömören, azért amiért más az elképzelésünk a "komolyan tolja" kétszavas állításról, nem kell arroganciát, támadást belelátni a mondandómba.
Főleg nem akartam mrszuperunikum megmondóember lenni. Az nem az én stílusom.

Egyébként csak nem úsztam meg az utolsó hetet, hiába reménykedtem abban, hogy az R14 elég lesz a Gold-hoz, ma ahogy néztem lecsúsztam silverbe, szóval így az utolsó nap muszáj játszanom egy kicsit.
Sebaj, így legalább megkapja a 907 a fejlesztett vstabot.

7 éve 6 hónapja #270560 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Egyébként csak nem úsztam meg az utolsó hetet, hiába reménykedtem abban, hogy az R14 elég lesz a Gold-hoz, ma ahogy néztem lecsúsztam silverbe, szóval így az utolsó nap muszáj játszanom egy kicsit.

A játék naptára szerint még holnap is lesz Ranked.

7 éve 6 hónapja #270562 Írta: Ba_nshee

A játék naptára szerint még holnap is lesz Ranked.

Mert.. nem sikerült pontosra a naptár. Az is szerepel a környékén, hogy 20 órán belül véget ér a szezon. Holnap reggel zárják a ranglistát.

7 éve 6 hónapja #270580 Írta: freezer

Volt az én tézisem, ami egy alapvetően szubjektív állítás volt, amire te is reagáltál egy szubjektív véleménnyel.
Röviden tömören, azért amiért más az elképzelésünk a "komolyan tolja" kétszavas állításról, nem kell arroganciát, támadást belelátni a mondandómba.
Főleg nem akartam mrszuperunikum megmondóember lenni. Az nem az én stílusom.

Én csak annyit szeretnék mondani, h mivel többször többhelyen is már megírtátok, h a lilák fszával verik a csalánt is, vagy vmi ilyesmi, szóval mindennel betámadnak titeket, ezért azt tanácsolom, h jól gondoljátok meg hogy nyilatkoztok.
Pl Scheffnek is volt egy bicskanyitogató beszólása, mikor azt mondtam, h skilled MM, kb azt mondta, h minek ezeknek a bénáknak (mint én) skilled MM, namost bezzeg, h van/volt ez a ranked ő is élvezte, én is élveztem, sokan élvezték.

Összegzésül: mindenkinek tudástól függetlenül építeni kéne hozzászólásaival a közösséget, és a hangulatot. Persze az emberi természet olyan, amilyen, csak mondom, h próbáljunk rá figyelni, h ne bántsunk meg senkit. Ha nem annak szánsz vmit, akkor is lehet, h más máshogy érti, át kell gondolni.

Sok sikert a rank 15höz, én már feladtam, jó nekem a silver a 13mmal, nincs kedvem további milliókat rászánni, inkább veszek belőle egy tankot :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kuglis

7 éve 6 hónapja #270595 Írta: norbi215
Megválaszolva: norbi215
A héten csak a szombat jöhetett szoba a ranked szintjének elérésére... Magam is meglepodtem, hogy kB 5-6 óra alatt eljutottam a 10-es szintig... Bánom, hogy az elejétől nem próbáltam Is 7-tel, mert igen ezzel értem el 6 szintet.... Összesen 10-et. Sajnos ennyi időm volt, ma le zárul... Majd legközelebb jobb lesz, talán a bronz meglesz... De én személy szerint nem a rangsor miatt játszottam, inkább azért, hogy megtapasztaljan milyen ha erosebbnél erősebb játékosok között játszom, tudom itt is előfordult campelt és önző jatekosoktol álló orbitális vesztes csaták, mégis élveztem... Várom a folytatást!!!!

Az előző vitában annyi véleményem van, hogy EZ EGY JÁTÉK!!! Senkit nem lehet felelősségre vonni azért, hogy komolyan játszik vagy sem, hogy vesz prém fiókot vagy tankot vagy sem. Nem lehet azt egyértelműen összekötni, hogy az játszik komolyan aki meg veszi, aki csak arannyal lő... Vannak akiknek nincs rendes életük és itt élik ki magukat, vannak akik pihenés képpen jatszanak( már amennyire lehet), van aki kicsit újra gyerek lehet, még mindig jobb mintha a kocsmába járnál és részegen mennél haza... Igaz, hogy prém fiókkal könnyebb a fejlődés, a kredithozam, de ezt sem lehet megkovetelni senkitől valakinek a család a fontos, valakinek nincs annyi pénze, hogy ezt finanszírozza...
Sőt független a játék tudása attól, hogy van prém tankja vagy sem vagy fiókja... Semmi köze nincs hozzá...

7 éve 6 hónapja #270603 Írta: SamanApo
Megválaszolva: SamanApo
Összességében tettszett a ranked. Az elején az első két csatában 10 k sebzés jött össze és utána is jól ment a játék. A 7. szintre simán eljutottam pár nap alatt 2250-es átlagsebzéssel és 60% "nyeréssel%. Jól érezhető volt hogyan nehezednek a csaták a szintek lépésével. 6. és 7. szint között szinteztem az utolsó két napig teljes kilátástalanságba folyamatos szopóágon. (mondjuk csak az utolsó két hétben nyomtam) Szombaton és vasárnap pedig átkerültem a sötét oldalról a világosra és 6.-ról 9. re sikerült tolni. A 9.-ket fél tizenegykor értem el egy tankászos csatával. :dancing:
T57 heavy-vel nyomtan ha pedig korán kilőttek akkor Centurion-nal próbálkoztam. Két csatám volt E4-el.
- Nagyon sokszor elém került az xp osztásban jelentősen alacsonyabb teljesítménnyel IS-7. Szerintem túltolták az xp generátorát.
- A TD-vel hiába én sebeztem a legtöbbet alig kaptam xp-t így egy sráftól és a td-től is búcsúztam. A TD-kel is az első vonalban kell harcolni a messziről támogatás nem hoz elég xp-t. Hiába mentem előre mint az állat az xp-t a mellettem harcoló IS-7-ek kapták.
- Ha szopóág van akkor hagyd abba és másnap próbáld újra, nap közben soha nem váltott egyik oldalról a másikba. Mondjuk csak este kilenctől 11-ig játszottam. A hétvége jött be a legjobban akkor szereztem a legtöbb sráfot talán akkor a leghígabb az állomány.

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270604 Írta: Ergil
Megválaszolva: Ergil
Én tegnap tudtam még egy kicsit játszani.
Este 8-9 között kezdtem így sikerült feljutnom rank 5-ről rank 8-ra és megcsípni a bronz liga végét.
Picit 30k felett végeztem ezzel még épp bent vagyok. Egy barátom a 31k hellyel (ugyancsak rank 8 ) már nem. Ez az időráfordítás arányában nem rossz.
3 este játszottam Rankedet ebben a szezonban - 60% körüli hatékonysággal (valószínú magasabb rankban ez csökkent volna)

7 éve 6 hónapja #270605 Írta: Istiger1
Megválaszolva: Istiger1
Üdv,

Hát 3. liga maradt a vége.
Hét elején még 60 xp-re maradtam le a rank 10-ről, 4. hellyel egy győztes csatában, a két stráffal meg lett volna a 10. De nem, mentem szépen vissza fele a vesztes csatákkal.
Ekkor belefáradtam és elfogadtam hogy jó lesz most ez a liga 3.

A következő szezon remélem jobban kiadja, mert jó ez a ranked :beer2:

Mellékletek:

7 éve 6 hónapja #270608 Írta: freezer
Hah, most olvastam, h gyanús, h megvehető lesz az Object 907 kötvényért, meg még pár más tank is.
Végre, nem is kell CW, és meglesz a tank :)
Jól jön a kötvény, amit itt szereztünk.
Egyébként durva, h a 15ös rank sem lett volna elég feltétlenül az arany ligához, csak megfelelő hatékonyság mellett.

7 éve 6 hónapja - 7 éve 6 hónapja #270609 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Hah, most olvastam, h gyanús, h megvehető lesz az Object 907 kötvényért, meg még pár más tank is.
Végre, nem is kell CW, és meglesz a tank :)
Jól jön a kötvény, amit itt szereztünk.
Egyébként durva, h a 15ös rank sem lett volna elég feltétlenül az arany ligához, csak megfelelő hatékonyság mellett.

Nem hiszem, hogy meg meri lépni a WG.
Már a VK72-PZVII esete is nagy felháborodást váltott ki(változtatniuk is kellett a PZVII-en).

Amúgy hol olvastad?

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 11 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.