Tehát, Serious azt mondta, hogy "Ha valaki komolyan űzi, az nem fizet a havi prémért."
(ami nagy általánosságban nyilván igaz is: ranked, versenyek, cw, hadi játékok, oktatás, stream, szimplán sok random egy pl pwnwin account mellett stb.)
, majd te elkezdesz az ellen érvelni, hogy "Ha valaki komolyan űzi, az CW-re jár minden nap."?
Mert a steamerek is komolyan veszik, aztán meg ők sem fizetnek? (?!)
Majd tulajdonképpen a 47 ranked pont és a 2 estét tud rászánni családfő van egymással szembeállítva?
Ő okoskodni akar, te meg vitatkozni feltétlen, nem? 
Ez a mondat a részéről arrogáns megnyílvánulás véleményem szerint.
Szépen akartam megfogalmazni, de röviden: nem szeretem, ha vki nagyképű, és ezt kikértem magamnak, ha te ezt vitának állítod be legyen.
Attól, h ti unicumok a CWvel keresitek meg az aranyatokat, attól az, aki családapa és befizeti, az még lehet, h ugyanolyan komolyan veszi, amennyire ideje engedi. Nem kell arra felvágni, h ti nem befizetéssel veszitek a prémfiókot.
Mert ennyi erővel meg van aki még még komolyabban tolja.
Mindenkinél van jobb és olyan is aki komolyabban űzi, mert ez egy relatív fogalom.
Nézzük az én kijelentésemet:
"Azt nehezen elképzelhetőnek tartom, h komoly játékos nem prémmel játszik.
Ha vki ezt komolyan űzi, akkor ha nem fizeti be a havi 2 ezer ftot (akciósan kb ennyi) az csak magát szívatja erősen"
Ebben azt állítom, h veheti komolyan vki, ha nem fizet be, de magát szívatja, mert nehezebben jön a kredit stb. Ebben semmi bántót nem írok.
Nézzük mr super unicum mondatát:
"Ha valaki komolyan űzi, az nem fizet a havi prémért."
Tehát, azok, akiknek nincs idejük CWzni, és befizetik a napi 8 órás munkában megkeresett pénzüket, azok már nem veszik komolyan? Ez igen is egy arrogáns kijelentés, és attól, h te Bazsi megvéded a lila csapattársadat attól csak te is arra az arrogáns szintre képzed le magad. De ezt mondjuk már megfigyeltem korrábban is.
Lényeg, h ne bántsatok másokat azért, mert ők nem super unicum CW huszárok. Szép, és respect a szintnek, amit elértetek, de az a szintnek jár, nem az embernek. Az embernek azt ki kell érdemelni.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...