Gondolom az ünnepi kreditbooster miatt minden unicum hajtotta, hogy farmoljon vele. Kisebb tierben is voltak ilyenek, a tokenboltos VK és Steyr követelménye is bőven 2k felett van jelenleg. Sokan kivették és markolgatták, közben meg farmoltak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, bobitusz
Gondolom az ünnepi kreditbooster miatt minden unicum hajtotta, hogy farmoljon vele. Kisebb tierben is voltak ilyenek, a tokenboltos VK és Steyr követelménye is bőven 2k felett van jelenleg. Sokan kivették és markolgatták, közben meg farmoltak.
Köszi, erre is gondoltam, meg emlékeim szerint talán árulták decembreben.
Így is az egyik legnehezebb gunmark, bosszantó az emelkedése
Csak furcsa hogy egyes ágak amikor akcióba vannak felfele megy a GM követelmény más ágaknál pedig lefelé.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KLC_KTE
Szinte mindegy, ha kevés tízes nincs meg, akkor valószínű, hogy azokon az agákon már minden töredék megvan.
Másképp fogalmazok. A játékban elérhető minden harcigépjármű ki van fejlesztve. Van egy-két darab 10-es ami nincs megvéve, mert nem érzem szükségét hogy a garázsban álljon.
Üdv egy fura kérdésem volna: csata közben miért nem tudok írni a csapattársaimnak?
Lett valami változtatva? csak privát lehet csata után kommunikálni egymással , vagyis én csak így tudok. :/ Beállításokban be van kapcsolva a chet.
Újra szabad a szó és szabad a tánc?
Dabolina a haverom...
Beni, nincs bourrasqum.
Az is4 nem vált be, annyira nem, hogy eddig nem fordult elő, de megváltam tőle, mint x-es tanktól és valahogy kiszenvedtem az is7-et.
Már az obj 257 is sokkal jobban bevált, mint az st1.
Beni, volt fenn a nagy löveg is.
De nem talált el szinte semmit és könnyen szétlőttek.
Valahogy az is7 teljesen más világ, sokat pattint, gyors, bár lőhetne nagyobbat is.
Már az obj257 első pár meccse után feltűnt, hogy sokkal játszhatóbb mint az st1, el sem adtam, amikor kifejlesztettem a lövegtornyot rá.
Látom már bulbasaurus morgolódik...
A lényeg, a várttal ellentétben nekem, sokkal játszhatóbb mind az obj257 és az is7 is.
Gyanítom a tankok páncélzat kialakítása és sebessége miatt.
Ennyi.
Most, hogy visszatértél hamvaidból, nem lehetne esetleg egy olyat bevezetni, hogy nem kommentelsz félóránként valami f**got, és nem foglalod le az egész oldalt olyan dolgokkal miket 10 perc gondolkodás után megérthetnél, vagy utánajárhatnál? (Tekintve, hogy ez nem a Bagó.hu)
Csak azért kérlek erre, mert előbb utóbb megint oda fogunk eljutni, hogy oldalakat fogok törölgetni, aztán.....egyre rosszabb lesz. Ezt szeretném elkerülni.
Előre is köszönöm a megértést.
(Ez a nem találtam el semmit, szétlőttek, miért nem megy a játék stb kérdéskörökre is vonatkozik.)
Sziasztok!
Bocs a hülye kérdésért, de nekem pár hónap kimaradt. Most akartam legénységet átmozgatni egyik tech tree tankból egy másikba, és a 3 skilles legénységi tagomat ezred iskolába küldtem. Erre azt írja a felület, hogy készség hatékonyság 60%, képzés felfüggesztve. Azt értettem, hogy a legénységi xp egy részét elveszítem az átképzés során, de ez komoly? Csak legénységi tagonként 200 aranyért tudom átmozgatni az embereket úgy, hogy annak értelme is legyen? Vagy van valami alternatív megoldás?
Köszi
Nyugi, a 60%-ról relative hamar fel lehet tornászni megint 100ra.
Nyomsz egy boostert, berakod egy prémtankba átképzés után és kész. Sajnos nem tudok jobb módszerről.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: PZoli, zoltán.surinya
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...