Jelenleg 246 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 17 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 18 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Csak egy kérdés (2)

8 hónapja 6 napja #311951 Írta: Mikroby
Megválaszolva: Mikroby
Valaki le tudja írni mivel érdemes menni Rohamra?
A jelenlegi szeonban nem indulok, de a következőben meglátnám, mire tudok jutni.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 hónapja 6 napja #311952 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

A jelenlegi szeonban nem indulok, de a következőben meglátnám, mire tudok jutni.

Mi az, hogy nem indulsz? Te nem akarod kivenni a Stingert?

8 hónapja 6 napja - 8 hónapja 6 napja #311953 Írta: Mikroby

Azt se tudom eszik vagy isszák. Meg nem vagyok felkészülve.

Szerk: Utánanéztem. Bár ne tettem volna.
Hogy lemásolják a t57-et ok. Adjanak rá valami skint ok. De hogy a statjai szögugyanazok, és nem prémium csak reward. Má megéri.

8 hónapja 6 napja - 8 hónapja 6 napja #311954 Írta: fabyzol3

Hogy lemásolják a t57-et ok. Adjanak rá valami skint ok. De hogy a statjai szögugyanazok, és nem prémium csak reward. Má megéri.

A T57 Heavy is egy jó tank, úgyhogy akkor az is jó lesz. Ingyen van, kredit sem kell hozzá, sőt a heti és roham szezonos küldetésekből sok prémnap, kredit és miegymás jön még. Jól jön az az olyan játékosoknak, mint én is, aki ritkán költ valós pénzt a játékra...

8 hónapja 6 napja - 8 hónapja 6 napja #311955 Írta: PZoli
Megválaszolva: PZoli

A T57 Heavy is egy jó tank, úgyhogy akkor az is jó lesz. Ingyen van, kredit sem kell hozzá, sőt a heti és roham szezonos küldetésekből sok prémnap, kredit és miegymás jön még. Jól jön az az olyan játékosoknak, mint én is, aki ritkán költ valós pénzt a játékra...

A Stinger megszerzéséhez az évad 3 szezonjában legalább 9 rohamszintet el kell érni (azaz átlagban meg kell csinálni legalább az ezüstöt).
Ha az a problémája, hogy a következő napokban-hetekben nem ér rá és emiatt nem tartja érdemesnek, akkor jó hír lehet számára, hogy a heti küldik most már nem hetente lejárós küldiket jelent, hanem hetente feloldható küldiket, azaz ma éjjelig az első 5 küldi csinálható, holnaptól az első 10, tehát az is egy opció lehet, hogy valaki az utolsó héten ledarálja az egészet egyben. Ráadásul nem csak lila hp-t lehet belőle szerezni, hanem bármelyik lila cuccot (akár a legújabb lila kipufogót is).

worldoftanks.eu...ore-2/

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3

8 hónapja 6 napja #311956 Írta: bobitusz
Megválaszolva: bobitusz
Figyelem: Spoiler!

Szia.
Ha elérsz egy szintet de a szezon végére visszaesel akkor azt hogy számolja?
Azt tudom hogy pl. a boltban elérhető marad a megszerzett szint.

8 hónapja 6 napja - 8 hónapja 6 napja #311957 Írta: PZoli

Figyelem: Spoiler!

Szia.
Ha elérsz egy szintet de a szezon végére visszaesel akkor azt hogy számolja?
Azt tudom hogy pl. a boltban elérhető marad a megszerzett szint.

A bolti dolgok valóban elérhetők maradnak.
Az éves előrehaladásnál a szezononok legvégén (a szezonban az utolsó csatád után) lévő aktuális szintedet veszi figyelembe, azaz hiába éred el az aranyat egy pillanatra, ha utána a szezon hátralévő részében visszabuksz bronzba, akkor az éves számlálásnál az csak 2-t fog jelenteni (tehát a három szezonban átlagosan el kell érni és megtartani az ezüstöt a Stingerhez).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bobitusz, fabyzol3

8 hónapja 6 napja #311958 Írta: Mikroby
Most erre a szezonra sem idővel, sem erőforrással, sem kedvvel nem vagyok felkészülve. 
Ezen túlmenően kevésnek tartom a t57-et, oké, van akinek jó, gondolom nincs kihúzva techtreeben vagy ilyesmi.
Nekem személy szerint a concept is motiváció lenne, ezért is érdekel a "mivel érdemes menni", valamint hogy hány tankkal érdemes próbálkozni. Ezen az accountomon nincs sok tizes tank kihúzva, ezért érdekel, mert akkor a kövire célirányosan húznék tankot. 

8 hónapja 6 napja #311959 Írta: PZoli

Most erre a szezonra sem idővel, sem erőforrással, sem kedvvel nem vagyok felkészülve. 
Ezen túlmenően kevésnek tartom a t57-et, oké, van akinek jó, gondolom nincs kihúzva techtreeben vagy ilyesmi.
Nekem személy szerint a concept is motiváció lenne, ezért is érdekel a "mivel érdemes menni", valamint hogy hány tankkal érdemes próbálkozni. Ezen az accountomon nincs sok tizes tank kihúzva, ezért érdekel, mert akkor a kövire célirányosan húznék tankot. 

"sem idővel, sem erőforrással, sem kedvvel". Erőforrást lehetne teremteni, ha akar az ember, de az elsővel és harmadikkal nem lehet vitatkozni, lévén ez csak egy játék és ha fontosabb dolgok vannak a való életben, nyilván az a prioritás, ha pedig a kedv hiányzik és mégis nyomnád, akkor a lényeg veszne el, a szórakozás, anélkül meg mi értelme lenne.

Milyen tankkal? Tankelit-nek, ManiB-nek van erről magyar nyelvű videója, ha meg angollal is boldogulsz, akkor még többet találhatsz youtube-on. Nem tudom, hogy milyen játékos vagy, de ha csak lila cuccért mész, oda csak a küldiket kell megcsinálni, szóval ott akár vasban is végezhetsz, nincs tétje. Ha az éves jutalmak is érdekelnének, akkor is ezüstig kb. bármi, amivel tudsz is játszani és kompetitívre valamennyire alkalmas.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Mikroby

8 hónapja 5 napja #311962 Írta: fabyzol3

A Stinger megszerzéséhez az évad 3 szezonjában legalább 9 rohamszintet el kell érni (azaz átlagban meg kell csinálni legalább az ezüstöt).
Ha az a problémája, hogy a következő napokban-hetekben nem ér rá és emiatt nem tartja érdemesnek, akkor jó hír lehet számára, hogy a heti küldik most már nem hetente lejárós küldiket jelent, hanem hetente feloldható küldiket, azaz ma éjjelig az első 5 küldi csinálható, holnaptól az első 10, tehát az is egy opció lehet, hogy valaki az utolsó héten ledarálja az egészet egyben. Ráadásul nem csak lila hp-t lehet belőle szerezni, hanem bármelyik lila cuccot (akár a legújabb lila kipufogót is).

worldoftanks.eu...ore-2/

Ez jó hír, mármint a lila kipufogó. Pont kell majd az X-es EBR markhoz... ;)

8 hónapja 3 napja #311976 Írta: szollo
Megválaszolva: szollo
Sziasztok,egy ideje nem játszottam a játékkal ,de jól értelmezem ha most pl. egy Tier7-es tankból átképzem a legénységem a soron következő 8-as tankba és nem költök rá aranyat azt maximum 60%-os készséggel kapom meg?Ez újabban így működik?A barakk is agyon lett bonyolítva sztem.

8 hónapja 3 napja #311977 Írta: PZoli

Sziasztok,egy ideje nem játszottam a játékkal ,de jól értelmezem ha most pl. egy Tier7-es tankból átképzem a legénységem a soron következő 8-as tankba és nem költök rá aranyat azt maximum 60%-os készséggel kapom meg?Ez újabban így működik?A barakk is agyon lett bonyolítva sztem.

Igen. Ha kreditért képzed át, akkor a szakértelmeik leesnek 60%-ra, átmenetileg. Ha van prém fiókod, napi x3-ad, xp/legénységi xp boostered, akkor ezt a csökkenést néhány csata alatt vissza tudod húzni 100%-ra.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: szollo, RedFox69, Mikroby

8 hónapja 2 napja #311980 Írta: perretz
Megválaszolva: perretz

Fejlődésnek hívják. Csak rajtad áll, hogy meg tudod-e tanulni.

8 hónapja 2 napja #311982 Írta: sziszadog
Megválaszolva: sziszadog
Sziasztok! Megmondanátok nekem,hogy miért a Bourrasque kapta a Nagy kalibert és nem én? Nem hiszti,csak nem értem :)
Mellékletek:

8 hónapja 2 napja #311984 Írta: fabyzol3

Sziasztok! Megmondanátok nekem,hogy miért a Bourrasque kapta a Nagy kalibert és nem én? Nem hiszti,csak nem értem :)

Valószínűleg eltaláltál vagy rammoltál egy csapattársat, ilyenkor nem jár a plecsni. (Még akkor sem, ha igazából nem is okoztál HP-veszteséget neki.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sziszadog, PZoli

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 9 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 20 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.