Most erre a szezonra sem idővel, sem erőforrással, sem kedvvel nem vagyok felkészülve.
Ezen túlmenően kevésnek tartom a t57-et, oké, van akinek jó, gondolom nincs kihúzva techtreeben vagy ilyesmi.
Nekem személy szerint a concept is motiváció lenne, ezért is érdekel a "mivel érdemes menni", valamint hogy hány tankkal érdemes próbálkozni. Ezen az accountomon nincs sok tizes tank kihúzva, ezért érdekel, mert akkor a kövire célirányosan húznék tankot.
"sem idővel, sem erőforrással, sem kedvvel". Erőforrást lehetne teremteni, ha akar az ember, de az elsővel és harmadikkal nem lehet vitatkozni, lévén ez csak egy játék és ha fontosabb dolgok vannak a való életben, nyilván az a prioritás, ha pedig a kedv hiányzik és mégis nyomnád, akkor a lényeg veszne el, a szórakozás, anélkül meg mi értelme lenne.
Milyen tankkal? Tankelit-nek, ManiB-nek van erről magyar nyelvű videója, ha meg angollal is boldogulsz, akkor még többet találhatsz youtube-on. Nem tudom, hogy milyen játékos vagy, de ha csak lila cuccért mész, oda csak a küldiket kell megcsinálni, szóval ott akár vasban is végezhetsz, nincs tétje. Ha az éves jutalmak is érdekelnének, akkor is ezüstig kb. bármi, amivel tudsz is játszani és kompetitívre valamennyire alkalmas.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...