Jelenleg

16
látogatónk van

Dühöngő

1 éve 2 hete #306267 Írta: Galacsin
Megválaszolva: Galacsin
Holló!

Twitch droppok miatt szoktam nézni Quickbaby-t (vagy Tankelitet), tegnap élőben kapott egy replay-t a saját csatájáról egy másik szemszögből, akkor lemaradtam róla ma szembejött velem youtube-on.

Jó szórakozást.

Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz!

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

1 éve 2 hete - 1 éve 2 hete #306269 Írta: SiG
Megválaszolva: SiG
Jók ezek a hozzászólások. Nem bántani akarlak, de megnéztem azt a "3200"-as átlagot és a valóságban:
gdavid093
en.wot-life.com...id093/ 
Emil I   
Battles: 83
Damage: 1302,83
Victories: 45,24%
WN8:1256,64 
Néha érdemes felvenni a kapcsolatot a valósággal.

1 éve 1 hete #306284 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
Nekem nem jó az átlagom xar vagyok, de amit a wg művel az már nem rajtam múlik több napja kapom folyamatosan a 15/0 meccseket nagyoin ritkán vagyok én a jobbik végén , régen játszom már , de mégis csak ki akarok kapcsolodni erre ezek a nyomorultak csinálnak sniper artyt ami olyan szépen belémvág 300-400 at ahogy nem szégyel, az stb nem üt be oldalról semmit  de semmit , ha nem szabad neki mondjam tovább nincs páncél nincs álca nincs átütés de játszál , de cserébe van sdok gold gay meg clicker gay, mert mind az és elmehetnek a picsába.

1 éve 1 hete #306289 Írta: Ravenholm
Megválaszolva: Ravenholm
Huh emberek... A 9es olasz heavyt fejlesztem... Borzalmas minden pillanat vele stock állapotban.. Ha a fejlesztett torony rajta akkor már jobb annyival hogy csak goldal verik be a tornyot.... (Itt tartok) Lassú, alig fordul, a gold ammo 24x pen ami állandóan low roll t produkál vagy pattog, vagy a földbe, mellé, fölé repül a célpontnak. Ennyire f.s 9es tankra nem is emlékszem hogy húztam volna... Komolyan mondom hogy sok 8as jobb mint ez. De még az is6, 112 is jobban adja mint ez. És az a durva hogy ez a stock 9es tank szrabb mint egy 8as prémium... Most próbálom majd twdroppos szorzóval a nagy fegyvert elérni.. De mindenkinek ajánlom hogy mielött elkezdi ezt az ágat húzni... (Mivel a 8as is egy élmény)  Keresse fel a háziorvosát és irasson fel vérnyomáscsökkentőt.. Szükséges lesz. :F
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3

1 éve 1 hete #306294 Írta: Joseph_Porta_HU
Megválaszolva: Joseph_Porta_HU
Nekem a 8-as jön be legjobban, a 9-es siralmas, a Rino azért jobb. De kétségtelen, hogy vannak olyan helyzeted amikor várod az ammo racket hátha kisebb lesz a szégyen...

1 éve 1 hete #306295 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
Na kicsit megtámogatva tegnapi dühöngésem     

Szóval fu wg!!
Mellékletek:

1 éve 1 hete #306301 Írta: Ravenholm
Megválaszolva: Ravenholm

Bannt kaptam egy 11 éves kis b..gyerek miatt.... Mivel keresztbe forgatott és én erre megtoltam... Elküldtem ezt a videót a wg nek. Kiváncsi vagyok lesz e a sok zsirfejü gyökér között egy aki megnézi és rájön hogy a zabi végül önként ment a halálba... Azt' oldják a bannom gyorsan mert a következö ilyen kis csicsk@val is megcsinálom....

1 éve 1 hete #306302 Írta: BlondSzi
Megválaszolva: BlondSzi
Ez a legbugyutább oldal.Kit érdekel más nyomora?! De őszintén.Valakit is érdekel kit ,hogyan lőnek rommá vagy alázzák meg?A nagy többség mindennap kapja a 2 perces csatákat és az egyenlőtlen csatákat.

1 éve 1 hete #306305 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel

Ez a legbugyutább oldal.Kit érdekel más nyomora?! De őszintén.Valakit is érdekel kit ,hogyan lőnek rommá vagy alázzák meg?A nagy többség mindennap kapja a 2 perces csatákat és az egyenlőtlen csatákat.

A online gamer közösség nagyon toxikus. Állítólag a wot a legrosszabb, de erről nem tudok véleményt formálni, mert a Wot-o kívül nem játszottam soha semmi más online kompetitív játékkal (vagy ha igen, 1-2 hónapig).
A dühöngő azért van, h itt ragelje és írja ki magából a páciens a frusztráltáságát, ne pedig más, egyéb célra létrehozott felületen. Mert úgyis fog ragelni. Persze nem mindig sikerül, anno volt egy Konteo-s topic, ami szintén azért volt létrehozva, h az emberek az agymenésükkel ne más hasznos topicokat szemeteljenek szét, hanem van egy un. trash-topic, ami arra van. Ugye az nem volt olyan sikeres, mert sajnos kiszabadultak onnan a "kitűnő" gondolatok, elméletek. Gondolom ezért is szűnt meg, illetve végre be lett vezetve a zero tolerancia a konteókkal szemben, amit ezúton is üdvözlök.
A dühöngőre visszatérve, a konteos topiccal ellentétben ez működik, mert a rage alapvetően megmarad itt, ha meg mégsem, áthelyezik ide, vagy figyelmeztetik a rage-elős ipsét a modik, h itt tegye.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, BlondSzi

1 éve 1 hete #306311 Írta: fabyzol3
Megválaszolva: fabyzol3

Se a nyomor, se a siker nem nagyon érdekel itt már senkit. De néhányunknak ennek ellenére is jól esik "megosztani" a "fontosabb" történéseket. 
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, BlondSzi, OldTusk

1 éve 15 órája #306343 Írta: werz
Megválaszolva: werz
16 meccsből 2 győzelem, király.

11 hónapja 4 hete #306350 Írta: imilee78
Megválaszolva: imilee78
Sziasztok! Nem tudom miért vagy kinek az agyhalott ötlete volt az, hogy a MED tankok hátul kempelve meg tudják nyerni a csatát. A Light tankokról ugyan ez elmondható, hogy hátul megállnak és csak akkor indulnak meg ha már alig van ellenfél. A TD-k látótávolságát brutálisan lenyirbálták, már a közeledő nehéz tankot sem látják pedig ott van az orruk előtt. A TD nem tud spotolni mert nincs látótávja. De a medek meg meg sem mozdulnak mert ők sniperek. Ez a játék úgy ahogy van el van baszva.

11 hónapja 3 hete #306358 Írta: berserk.guts
Megválaszolva: berserk.guts
Ez a meta akit elsőre spotolnak rossz időben rossz helyen az meghal ezért nem kockáztatnak csak fedezékben kempingeznek legtöbben. Még a nagy streamerek is általában ilyen taktikát népszerűsítik de mindez a wargaming hibája hogy betonkemp csőpályák vannak nincs kerülő út pl: medeknek hogy a kempinget feltörjék.
Egyedül kivétel Shadow_TheLoneWolf aki nem ül-meg a seggén de ez miatt nem is jött össze neki a concept gunmarkja mert látszik mit ad a meta Tankelitnél aki higgadtabban hátul marad. 

11 hónapja 3 hete #306359 Írta: imilee78
Megválaszolva: imilee78
Szia! Akkor magyarázd már el nekem miért van az, hogy a hátul campelő med tankok miért nem mennek spotolni amikor már alig van tank az ellenségnél? És miért hagyják magára a TD-t mikor jön az ellenség. A legtöbb med egy valamire jó, hogy töröljék a játékból. Menekülni azt tudnak, harcolni viszont nem. A sok yutuber tanulna meg harcolni nem pedig a kempelés legyen a fő. Miattuk tették tönkre a TD-k látótávolságát. Miattuk tették tönkre az artyk pontosságát. És főleg miattuk nem lehet egy jó csatát se menni.

11 hónapja 3 hete #306363 Írta: Tankpeti
Megválaszolva: Tankpeti

Akkor magyarázd már el nekem miért van az, hogy a hátul campelő med tankok miért nem mennek spotolni amikor már alig van tank az ellenségnél? És miért hagyják magára a TD-t mikor jön az ellenség.

Ez nem tank típus függő, a játékosok figyelmén, átlagos tapasztalatán és helyzettől is függ. Ha például egy védelmi pozíció az első vonalon láthatóan nem tartható, de hátrébb van olyan ami igen, akkor logikus a visszavonulás, a leglassabb tank kárára (még kompetitív játékban is van ilyenkor járulékos veszteség). Természetesen az gyakoribb, hogy valakinek a helyzetfelismerése rossz, és egyszerűen figyelmen kívül hagyja a távozó csapattársakat, és a jelzéseiket is, de az is előfordul, hogy egy tank (tudatosan) direkt ott marad spotolni, és sok esetben könnyebb sebzést begyűjtve a közelharc valamint a kevés "rivális" miatt, akik sebzést tudnának megvonni tőle (ez általában a top tier tankok tevékenysége).
Az, hogy valaki nem megy spotolni szintén múlik a helyzeten (lehet kockáztatni, de értelmetlen vakmerőnek lenni), azon hogy valaki mennyire is érti a játékot (és a szituációt) amiben van, valamint az sem elhanyagolható, hogy ki tudja milyen felszereléssel játszik (lehet valaki bármilyen dühös egy campelő közepes tankra, ha a tank stock, és a felszerelése legénysége is hagy maga után kívánnivalót, valószínű, hogy csak eldobná az életét ha előre menne. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a kiemelkedő játékosok le tudnak hozni hogy védelmi pozícióból bőséges emberhátrányból is meccseket: ilyenkor a győzelemért bizony a kevésbé jó játékosok feláldozásán vezet az út, és B lehetőségnek megmarad így is, ha rosszul alakulnak a dolgok, hogy sok ideig tudja a részét kivenni a csatából (a győzelem egy alacsonyabb értékkel bír, mint a csatában nyújtott egyéni teljesítmény, ezt el kell fogadni).

A sok yutuber tanulna meg harcolni nem pedig a kempelés legyen a fő. Miattuk tették tönkre a TD-k látótávolságát. Miattuk tették tönkre az artyk pontosságát. És főleg miattuk nem lehet egy jó csatát se menni.

Mindegyik CC (youtuberek alatt őket érted gondolom) rendelkezik egyéni stílussal, viszont ehhez a játékban jó teljesítmény "elvárt" a közönsége részéről (tanítási szándék, valamilnek a felmutatása ami izgalmas/jobbak benne mint mások), arról nem is beszélve, hogy a játék tartalmát hirdetik, népszerűsítik (mert elvárt szerződés miatt), másrészről pedig kritizálnak (ezzel bevonzva azokat a nézőket, akik nem kívánnak egy adott szint fölé törni. (Ezzel kiszolgálva a teljes elérhető nézői réteget, és játékstílust teremtenek)
A CC-knek többségében nincs hatása a játék fejlesztési irányvonalára, ezt a fejlesztők, és a velük közvetlen és közvetett kapcsolatban álló Superteszterek végzik, akik véleményt nyilvánítanak az új/változott tartalmakról, és segítenek a játék bugfixelésében (eseteiben rengeteg idő befektetésével). Ez a réteg sokkal kritikusabb, és sok esetben jobban ismerik a játékot mint CC-k, de ők nem teremthetnek játékstílust: nem oszthatják meg a véleményüket/tapasztalatukat a nem kiadott tartalomról (szintén szerződés).
Na most a játékosok hozzáállása az előbbi, míg a balance az utóbbiakon múlik. Ha a jó játékosok (cc, uniqumok, felszólalók) elkezdenek/elkezdünk egy stílust népszerűsíteni (mert hatásosabb), akkor annak egyenes következménye, amikor mindenki azt kezdi követni, akkor egy ponttól átbillenünk, és már nem az a hatékonyabb taktika, hanem egy másik, amivel az addigi taktikánkat (felkapott stílust) használó játékosokat ki tudjuk játszani, most pedig ez szépen lassan a passzív játék irányába tolja át a mérleget (több év után). Aki gyorsan alkalmazkodik, az kerül a tápláléklánc élére, aki pedig panaszkodik... szerintem érted.
Az pedig szintén nem elmondható, hogy a cc és st egy szálon pendülne, ugyanis ha van is néha megegyező vélemény a kettő részéről, a többségében élesen kritizáljuk egymást. (példa az Obj 780 esete)
A kritikád elfogadható (habár a youtube-ra tartalmat gyártók még közvetetten is csak kis részéért felelnek a problémáidnak - játékstílus teremtés), de egyetérteni nem tudok vele.

Remélem bőséges válaszom segít valamennyit :)

Játékbeli név: Tankpeti
Discord név / tag: Tankpeti / tankpeti
Akinek segítségre van szüksége a játékkal kapcsolatban, szívesen segítek, keress privátban!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tank_szemelyzete, Raptorial Bird

© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.