Van. A jómultkorában összefutottam egy 40,2%-os győzelmi arányos játékossal. Heavy-val elindult spotolni... Nem élt sokáig, talán még 100 métert sem ment. Nem IS-7-el, nem TIER 10-ben. 0 Sebzés, 0 SPOT damage.
Nyomorék agyhalott Skorpion G szart se sebez, ezért kitol az ellenség elé mintha ezzel bármilyen sebzés többletet érne el.
Feljelentettem, küldtem a supportnak. Remélem 1 hónap tiltást kap ez az agyhalott fax.
Nyomorék agyhalott Skorpion G szart se sebez, ezért kitol az ellenség elé mintha ezzel bármilyen sebzés többletet érne el.
Feljelentettem, küldtem a supportnak. Remélem 1 hónap tiltást kap ez az agyhalott fax.
Hát azért enyhén szólva csal ez a játék nem kicsit, be vanak kapcsolva a turbók, hát vesztesz , csinálod a battlepasst nincs premium battlepass , vesztesz, van rajtad spaka ha rossz napod van vesztesz és csak abban a meccsben nyersz amit a wg enged jó esélyel 0 dmg 0 spot 0 hárítás mindegy miben.
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Raptorial Bird
"Hát azért enyhén szólva csal ez a játék ... "
Szerintem is "csal" a játék! Számtalan esetben elsikkasztotta a kötvényeimet amit kaptam volna! A többire meg szót sem vesztegetek ...
1 hete semmi más nem történik mint lose, lose lose...... ma 4csatából 3200as átlaggal nem tudom leszorzózni az Emil 1-et.......
Mi a görcs van ezzel? Van kb. 30% winratem 80 csatára. Értem persze, hogy nem az a fontos. De könyörgöm így, hogy élvezzem?
Undorító! Aztán verik a mellüket, hogy balanszolt, meg az MM jól működik, meg minden tökéletes.... Telefossuk nem létező tankokkal a játékot, de a nyilvánvaló problémákat nagy ívben leszarjuk!
Én ezt nem tudom felfogni ép ésszel.....
Hát azért enyhén szólva csal ez a játék nem kicsit, be vanak kapcsolva a turbók, hát vesztesz , csinálod a battlepasst nincs premium battlepass , vesztesz, van rajtad spaka ha rossz napod van vesztesz és csak abban a meccsben nyersz amit a wg enged jó esélyel 0 dmg 0 spot 0 hárítás mindegy miben.
Amikor 10 csatából 600avg sebzésed van tier8+ban az szerintem nem a játék hibája
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SiG, Tankpeti
Komolyan ezt tudja nyújtani egy ekkora böhöm cég 2022ben játékélmény szempontjából?
Siralmas....... Hogy lehetnek ekkora büdös nagy kretének, de komolyan? Minden szarral foglalkoznak, fossuk tele még több hulldown tankkal a játékot, ilyen skinek, olyan skinek, röpködjön a sas a pálya sarkában a város tábla felett.... de hogy ezt a szájbatekert MM-et le sem szarják!
Kívülről szép, belül rohad! Egy mondatban a játék 2022-ben.
Na 1 olyan van ma csinálom ezt a k..toborzó küldetést adja a pontokat szépen ma 76 sikerült erre a számlálo ott áll 30 körül meg se nyekken ezt csinálja minden nap .és jó ha a felét kapon annak amitt orákig szarakodom össze
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RedFox69
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...