- Köszönetek: 39
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Jó eséllyel TOPTIER MED-el a Bokorban kempeltél, és ez nem tetszett a Scorpion G-nek. Teljesen egyetértek vele, ha ez így történt.Nyomorék agyhalott Skorpion G szart se sebez, ezért kitol az ellenség elé mintha ezzel bármilyen sebzés többletet érne el.
Feljelentettem, küldtem a supportnak. Remélem 1 hónap tiltást kap ez az agyhalott fax.
Nyomorék agyhalott Skorpion G szart se sebez, ezért kitol az ellenség elé mintha ezzel bármilyen sebzés többletet érne el.
Feljelentettem, küldtem a supportnak. Remélem 1 hónap tiltást kap ez az agyhalott fax.
"Hát azért enyhén szólva csal ez a játék ... "
Szerintem is "csal" a játék! Számtalan esetben elsikkasztotta a kötvényeimet amit kaptam volna! A többire meg szót sem vesztegetek ...
Amikor 10 csatából 600avg sebzésed van tier8+ban az szerintem nem a játék hibájaHát azért enyhén szólva csal ez a játék nem kicsit, be vanak kapcsolva a turbók, hát vesztesz , csinálod a battlepasst nincs premium battlepass , vesztesz, van rajtad spaka ha rossz napod van vesztesz és csak abban a meccsben nyersz amit a wg enged jó esélyel 0 dmg 0 spot 0 hárítás mindegy miben.
Ritkán kommentálom az új frisstéseket, de ...
https://psychodpt.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_8c8fosJCeelCwbY
skill4ltu-nak van egy kérdőíve, amit jó lenne ...