- Köszönetek: 513
Erre egyszerű megoldásként jó lehet, ha kikapcsolod a csata ütközet játékmódot (csak ott van lehetőség ennyire korai foglalásra)Agyamat is eldobom 5:0-nál capelnek
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Szerintem elég egyértelműen megfogalmazta. Valószínű, hogy toltál egy egetverően szép sátorozást a piros vonal mentén, én erre gondolnék a " legalább nem megyek redline-ra" dologból ítélve. Ha lenne besúgó érdemérem, én megszavaználak, hogy megkaphasdSziasztok!
Sajnálom, de ezt meg kell osztanom, hogy aki találkozik a játékossal tudja kivel és milyen emberrel áll szemben.
Éppen csak azt felejtette leírni mi a gondja velem
Jó sok időd lehet, ha ráérsz állandóan jelentgetni, elérve mondjuk 1 hét chat ban-t az érintettnél.. Bár látom 106k csatával. ..Mit is mondjak, ha a jelentgetésre szánt időt esetleg a minimális játéktudásod növelésre fodítanád, ( pl.:videók) mindenki jobban járna.Sziasztok!
Sajnálom, de ezt meg kell osztanom, hogy aki találkozik a játékossal tudja kivel és milyen emberrel áll szemben.
Éppen csak azt felejtette leírni mi a gondja velem vagy a játékkal vagy egyáltalán .....
no comment
Tankimádat - egyetértek veled, sajnos tényleg ilyen világban élünk, ahogy írtad. Ahogy látod a hivatalos megmondó ember bandras32 villant egy statisztikát és azt hiszi hogy ő (az ő -t szándékosan írom kicsivel, remélem eljüt az illetőnek, hogy miért) a Jani, csak azt felejti el, hogy a statisztika mögött 1 ember is van, aki lehet hogy sokkal különb mint ő. Bizonyos egyének úgy élik meg ezt a játékot mintha ez körül forogna a világ, valaki pedig csak kikapcsolódásból játszik és tudjátok mit szerintem nekik van igazuk. Neked pedig csak annyit tudok tanácsolni hogy el sem olvasd az ilyen vagy hasonló szennyet, amit a kedves kommentelő a családodra írt, mert csak magadat idegesíted, hagyd a fenébe a jelentgetést is, minek felesleges, csak úgy érzi az illető celba talált nálad a mocsokkal amit rád borított, ne is válaszolj nekik, ha olyan ember mint amit a kommentjei alapján feltételezni lehet akkor az élet úgyis megmutatja neki hogy mi merre hány méter.
Tegnap és tegnapelőtt szarlavina volt, de ma egész kellemes. Győzelmi arány 16/13.Hali! Más is cuclizik az elmúlt pár napban? Bukó bukó bukó zsinórban....
Ritkán kommentálom az új frisstéseket, de ...
https://psychodpt.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_8c8fosJCeelCwbY
skill4ltu-nak van egy kérdőíve, amit jó lenne ...