Tankimádat - egyetértek veled, sajnos tényleg ilyen világban élünk, ahogy írtad. Ahogy látod a hivatalos megmondó ember bandras32 villant egy statisztikát és azt hiszi hogy ő (az ő -t szándékosan írom kicsivel, remélem eljüt az illetőnek, hogy miért) a Jani, csak azt felejti el, hogy a statisztika mögött 1 ember is van, aki lehet hogy sokkal különb mint ő. Bizonyos egyének úgy élik meg ezt a játékot mintha ez körül forogna a világ, valaki pedig csak kikapcsolódásból játszik és tudjátok mit szerintem nekik van igazuk. Neked pedig csak annyit tudok tanácsolni hogy el sem olvasd az ilyen vagy hasonló szennyet, amit a kedves kommentelő a családodra írt, mert csak magadat idegesíted, hagyd a fenébe a jelentgetést is, minek felesleges, csak úgy érzi az illető celba talált nálad a mocsokkal amit rád borított, ne is válaszolj nekik, ha olyan ember mint amit a kommentjei alapján feltételezni lehet akkor az élet úgyis megmutatja neki hogy mi merre hány méter.
Hivatalos megmondó ember.
Hát ez jó. Egyébként nem Jani vagyok.
Látom nem igazán érted, hogy miért raktam be a statját. Hát akkor elmagyarázom. Az ok nagyon egyszerű, emberünk nem értette, hogy mocskosszájú játékos társunk miért fikázza őt és a családját. Az ok pedig a stat mögött lévő "tudás". Csupán csak erre akartam rávilágítani. Más anyjának a szídása nem szép dolog, a való életben ezt egy laza orrbaveréssel kell jutalmazni. De egy játékban? Mit csinálsz? Elolvasod, kiixeled, elfelejted. Ennyi. Aki ennél jobban belebonyolódik az hülye.
Az ember egy hosszú, nehéz nap után leül a gép elé egy kicsit kikapcsolódni, de a szórakozás helyett csak az idegbaj marad. (Leginkább a P_Zolee-hoz hasonló játékosok miatt.) Ilyenkor van, hogy elgurul a gyógyszer. Nem azt mondom, hogy más anyjának szídása elfogadható, de van aki nem tudja máshogy kezelni a dolgokat. Mint írtam, elolvas, kiixel, elfelejt. Ennyi.
Hogy mi a baj a P_Zolee-hoz hasonló játékosokkal? Mi a baj az "én csak kikapcsolódásból játszok, azt csinálok amit akarok, nem akarok megfelelni senkinek" hozzáállással?
Hát az, hogy ez egy tetves PvP játék, 2x15 random játékost rak össze a rendszer, a 15 játékosnak össze kellene dolgoznia, vagyis meg kell felelni a csapatna, a többi 14 csapattársnak. Nem is értem, hogy mi a bánatos pék répájáért játszik valaki csapatjátékkal, ha képtelen csapatban játszani? "Én csak kikapcsolódásból játszok", mint mindenki, de engem valahogy nem kapcsol ki, ha az agyhalottak miatt vagy 5-en raknak meg szárazon a csata 3. percében.
Én sem vagyok jó játékos, de basszus! Hogy a retekbe lehet IS-7-el (csak kiragadtam egy tankot, de lehetett volna akármelyik) 1088-as átlagsebzést összehozni 160 csata alatt?
És akkor nem érti, hogy a többi játékosnak mi baja van vele. Erre volt a válaszom a statja.
Egyébként meg miért pont engem szúrtál ki magadnak? Én csak beraktam a statját, amit bárki megnézhet akrmikor, nem írtam regényeket, semmit, csak egy szaros kép.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...